Privacy

PRIVACY

Wool for Millicent vindt jouw privacy erg belangrijk en gaat dan ook zorgvuldig met jouw persoonsgegevens om. Wij geven jouw persoonsgegevens nooit aan derden. Hierbij houden wij ons aan de Wet bescherming persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en waarvoor we jouw gegevens gebruiken.

Bezoekgegevens Wanneer je onze website bezoekt, houden wij algemene bezoekgegevens bij. In dit kader kan de eventuele gebruikersnaam, het tijdstip van opvraging en gegevens die de browser van een bezoeker meestuurt, worden geregistreerd en gebruikt voor statistische analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Deze helpen ons om trends en behoeften van onze gebruikers te begrijpen zodat wij beter in staat zijn nieuwe functies voor onze diensten te bedenken of deze anderszins aan te passen.

Gebruik van cookies Deze website maakt gebruik van "cookies": kleine bestandjes met informatie die op je computer worden geplaatst. De informatie bevordert de functionaliteit van een website. Daarmee kunnen wij de instellingen onthouden en onder andere de artikelen in het winkelwagentje bewaren. Door de cookies werkt de website goed en kun je fijn winkelen.

Cookies uitzetten Cookies kun je altijd zelf uitschakelen of verwijderen, via je browserinstellingen. Wij willen je er op wijzen dat onze website hierna mogelijk minder snel en goed werkt.

Google Analytics We gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers onze site gebruiken. De informatie die Google op die manier verkrijgt en het adres van jouw computer (IP-adres) worden opgeslagen door Google, zonder dat wij hier invloed op hebben. Google kan deze informatie alleen aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij garanderen dat Google Analytics de cookies niet zal gebruiken om banners te tonen op onze site op basis van het klikgedrag van onze gebruikers.

Inzage en wijzigen van jouw gegevens Vragen over ons privacy beleid of vragen omtrent inzage of verwijdering van jouw persoonsgegevens kan je richten aan kat@woolformillicent.com

Of per post aan:
Wool for Millicent | W4M GVC
Wijnbergenstraat 112
3010 Kessel-Lo - BELGIUM